Chatbots er fremtiden, er du fremtidssikret?

Bliv fremtidssikret med vores Online Læringsportal. Gør som mange andre. Bliv en chatbot ninja på KUN 2 dage – vil du høre mere om online læringsportal?

Chatbot Ninja'er

Jeg har en lille enmandshær og er en konsulent, men fik en kunde på chatten i aften kl. 21:30, hvem sagde ja til en ordre på 30.000 - uden at vi snakkede.
Lars-Bo Sølvquist
Selvstændig
Chatbots er fremtiden, om man vil det eller ej. Og dette er en god (og billig) måde at lærer hvordan man bruger + bygger chatbots.
Anja Bendtsen
Marketing Manager
Først og fremmest tak, Seb! Du har hjulpet min virksomhed og jeg med at lærer alt om chatbots. Evigt taknemlig - Frederikke.
Frederik B
E-Commerce Manager
chatbot workshop

Hvad er Online Læringsportal?

Godt spørgsmål! Det skal jeg fortælle dig. Online Læringsportal er ikke blot et Online Kursus men også en portal der sikre dig at lærer det du ser videoer omkring gennem interaktive cases. Herudover er der også et fællesskab, som er fyldt med chatbot eksperter der sidder klar til at svare på dine spørgsmål samt videreudvikle på din chatbot gennem sparring og rådgivning – døgnet rundt (eller næsten)

Vil du se kursus indholdet (og prisen)?

⚠️KUN 10 SPOTS TILBAGE ⚠️

SPAR: KR. 1.999,-

GRATIS CHATBOT peptalk (rådgivning)

5/5
5/5

"I løbet af blot 30 minutter, havde Sebastian kommet med nogle konkrete råd til, hvordan vi kunne bruge chatbots i vores virksomhed + vores kunders"
- Laura Marketing Manager