Chatbot Ninja

125 students

Chatbots er fremtiden, er du fremtidssikretSom virksomhed eller medarbejder?

Alle taler om chatbots, og de større virksomheder har allesammen en.. Men er i klar til en chatbot, og ved i hvordan man bruger dem effektivt så de tiltrækker kunder fremfor at skræmme dem? Med dette kursus bliver du klar til chatbots, lærer hvordan man bruger dem samt for adgang til et ekslusivt fælleskab som sikre, at ALLE chatbot ninja’erne (kursisterne) er up-2-date med de seneste tendenser.  Herudover vil du også lære, at du monitorerer din læring i form af at sælge professionelle chatbot opsætninger til virksomheder.

**BONUSSER**

Bonus 1: 5 1:1 session gennem forløbet der sikre, at du lærer alt indholdet (Værdi: kr. 3.750)

Bonus 2: 1 års gratis medlemskab hos ManyChat (Værdi: 11.000kr)

Bonus 3:  Chatbot Skabeloner (Værdi: kr. 5.000,-)

Bonus 4: Certifikat (Værdi: kr. 2.000)

Bonus 5:  Ugentlige LIVE træningsworkshops i et lukket fælleskab kun for kursisterne.

 

BONUSSER FOR I ALT: kr. 21.750,-

Kursus koster kun: kr. 2500,- ex. moms. (GÆLDER KUN DE FØRSTE 100 KUNDER)

(Visited 32 times, 1 visits today)
 • Modul 1: Sådan bygger du en chatbot

  Hvis du er kendt i f.eks. MailChimp, AWeber mm. Kan du også bygge en chatbot! Ellers lærer du det! I dette modul, vil jeg vise dig hvordan du bygger din første chatbot. Hvordan du opsætter marketing automation samt hvordan du bruger nyhedsbrev funktionen. Du lærer at bygge bots sammen med mig.

  No items in this section
 • Modul 2: Sådan skriver du et chatbot script der tiltrækker kunder frem for at skræmme dem.

  P.S. du behøver ingen forudgående kendskab til salgs copywriting. I dette modul, vil jeg lærer dig at skrive en kort og overtalende dialog, som skaber selv. Selvom du aldrig har haft erfaring med salgs copywriting før...

  No items in this section
 • Modul 3: Sådan bygger du et Messenger Nyhedsbrev

  P.S. der er 4x-8x effekt sammenlignet med e-mail marketing, med andre ord, chatbots og messenger marketing er fremtiden. I dette modul, vil jeg lære dig alt om hvordan du får subscribers til hvordan du konverterer disse subscribers til betalende kunder. Slutteligt vil jeg dele et tip, som er eksklusivt for dem som tager dette online kursus. Dette tip viser dig, hvordan du øger dine subscribers med lynets hastighed.

  No items in this section
 • Modul 4: Sådan får du kunder

  P.S. jeg viser dig hvordan du sælger chatbots til andre virksomheder. Hemmeligheden er, at vise potentielle kunder hvad chatbots kan, og vise dem hvordan det kan skabe en solid ROI. Men heller ikke vise alt for meget så det bliver uoverkommeligt. I dette modul vil jeg vise dig step-by-step hvordan du lukker kunder med en gennemtestet salgstragt.

  No items in this section
 • Modul 5: Avanceret optimering (vi arbejder sammen i et lukket fællesskab, hvor kun kursister har adgang. Her hjælper vi ALLE hinanden med at forbedre og bygge vores chatbots)

  Dette er hvor vi går dybere sammen (i fællesskabet). Her er der ugentligt LIVE træningsworkshops hvor i lærer alt om avanceret blandt andet også kunstig intelligens. 

  No items in this section

Instructor

Sebastian Horberg

Underviseren (Sebastian) er blandt de eneste i Danmark som er certificeret Chatbot og Messenger Marketing ekspert. Herudover har Sebastian udviklet 80+ chatbots i 20+ forskellige brancher påtværs af 5+ landegrænser. Så han kan også lærer dig at mestre chatbots.
kr21.750 kr2.500